18 éves vagyok, és a péniszem merev állapotban csak 11 cm! Ez normális?
Sztem nem gond.....
de ha anő nem élvezi annyira veled akkor keresd meg azt a pózt ami jó...
Én 16 vok 15,5 cm-es és mindenkinek jobban tetszik mint 18 ami befeletép kifelé szakít...
Az Illatos kert c. könyv (Káma Szútra más népcsoportnál) szerint minimum 32 cm szerszámmal kell rendelkezni, ami ugye lehetetlen, szerintem még színesbörűeknek sincs ekkora.
Viszont a hossz és a méret két tényezőt befolyásol: neked és a csajnak mennyire lesz élvezetes, vagyis egy szűk helyen egy nagy és hosszú szerszám erőteljesebb nyomást, dörzsölést okoz mindkét fél számára (főleg, ha a csaj is már megtanulta a hüvelyizmait megfeszíteni). Tehát: minél magasabb a csaj, annál hosszabb a hüvelye, és minél kövérebb, annál szűkebb a hüvelye. Vagyis a 20cm méretű 5-6 cm átmérőjűek jól érzik magukat a 2méteres csontsovány csajokkal az ágyban.
Úgyhogy mint látod, nem a méret számít, hanem, hogy a megfelelő partnert megtaláld. Egyébként bizonyos nőknek örömöt okoz, ha egy nagyon hosszú szerszám a méhszájukat bökdösi (ehhet kell a 32cm), de legalább annyian vannak, akiknek ez kellemetlen, vagy fájdalmat okoz. Úgyhogy ne ezzel foglalkozz!
Persze ha mindenáron a méreteddel akarsz foglalkozni, azt is vedd figyelembe, hogy a kövér srácoknak kisebbnek tűnik a farkuk, és a mérés módjától függően 5-10 cm is lehet a különbség!
A 32 centit nehezen tudom elképzelni. Én 22 centist láttam eddig, de az nem kéne.
Az én barátomnak is kb 11-12 cm és teljesen megvagyok elégedve vele. Sokáig is bírja és a nyelvtechnikáját se cserélném el senkiére :) (ami sztem legalább olyan fontos)
És nekem pl fáj ha nagyon böködik a méhszájamat. Volt 22 cm-es péniszű barátom, tudom milyen érzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!