Miért olyan lusta a pasi még arra is, hogy kimenjen pisilni?
Régen az éjjeliedények használata teljesen általános volt, mert az illemhely és az oda vezető útvonal nem volt fűtve, főleg falun: télen kössön kapcát, húzzon csizmát, nagykabátot csak azért, hogy a bokorig elmenjen?
Szóval szerintem nem annyira gáz, ha valaki higiénikusan megoldja. Az viszont gáz, ha kizárólag lustaságból teszi, és nem azért, mert pl. nincs pénze vagy lehetősége fűteni a szobán kívüli helyiségeket, vagy hajlamos az alvászavarokra, és nem akarja magát a kelleténél jobban felébreszteni, stb.
Kb. egy-két hónapja volt itt fenn egy kérdés, amiben a srác arról érdeklődött, hogy miért baj az, ha ő nem megy ki éjjel, hanem egy előre bekészített üvegbe csurgat inkább. Kérdezte ezt azért, mert a barátnőjének nem tetszett a dolog...
Szerintem keress rá a kérdésre, bár kulcsszavakat nem tudok adni. Mindenesetre ekkora lustaság mellett én nem jósolok hosszú életet egy kapcsolatnak. Ki tudja, mikor rukkol elő valami még nagyobb agyamentséggel pusztán lustaságból (pl. lecsukható tetejű vödörbe akar majd kakilni éjjel, vagy a vacsit is az ágyban akarja majd megfőzni, vagy mittudomén).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!