Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Már pár napja fáj a péniszem...

Már pár napja fáj a péniszem ha felhúzom. Bekentem betadinnal mivel láttam nem javul semmit mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2016. okt. 22. 10:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért nem mész vele orvoshoz? Minden esetre, rendesen hátramegy? Lehet fitymaszűkület. Ha mostanában szexeltél gumi nélkül lehet valami nemi betegség is. Innen nem fogjuk tudni. Orvoshoz menj.
2016. okt. 22. 10:55
 2/7 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok nem szexeltem. Orvoshoz nem akarok menni Nehezen de feljön ahogy mondtam fel van dagadva
2016. okt. 22. 11:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Akarod vagy nem, de el kell menned orvoshoz, mert így látatlanul még egy szakember se tudná megmondani, mi a gond! És nincs rá garancia, hogy kezelés nélkül nem romlik majd az állapotod.
2016. okt. 22. 12:46
 4/7 szamo77db ***** válasza:
Csak meg kéne nézetni orvossal! Tudom, mondani könnyű, de megfelelő vizsgálat és gyógyszerek használata után megnyugodnál. Nincs értelme itt vacakolni!
2016. okt. 22. 13:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Igazad van kérdező! A világért ne menj el a bőr és nemibeteg-gondozóba! Akkor szenvedj, szamár! Meglásd így körülmetélés lesz a vége, de nem baj, biztos nem fogod megbánni döntésed... miért is tennéd...?
2016. okt. 22. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagy eséllyel a fitymád szűkült be, vagy sérült meg, ezzel viszont orvoshoz kéne mihamarabb fordulni, mert rosszabb esetben, ha nem kezeled elfertőződhet, sőt akár az is lehet, hogy műteni kell. Szóval tudom, hogy ciki az ilyesmi, pláne kamaszkorban, de inkább legyen egy ciki élményed, minthogy a saját gondatlanságodból maradandó károsulásokat szenvedj.
2016. okt. 22. 21:45
 7/7 Szűcs Emese Dóra válasza:
Kérdezd meg apádat mit tegyél
2016. okt. 28. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!