Normális 14 évesen borotválni a nemiszervemen a szőrt?
Figyelt kérdés
-Nem túl korai?Mikor kezdjem borotválni,és hogyan?2016. okt. 20. 18:42
2/11 anonim válasza:
Inkább örülnél neki, hogy kinőtt. Miért akarsz megint pisisnek kinézni?
3/11 anonim válasza:
Ez a te döntésed. Ha úgy jobban érzed magad, akkor nyugodtan leborotválhatod. Ez nincs korhoz kötve.
4/11 szamo77db válasza:
Én békén hagynám a helyedben.
5/11 anonim válasza:
Én is úgy hagynám. Fogadjunk 2-3 éve még azt a kérdést tetted volna fel, hogy mikor lesz már szőrös a nemi szervem.
6/11 anonim válasza:
Ha zavar,vagy csak kíváncsi vagy borotváld le és ne hallgass senkire! Manapság sokan borotválják ebben a korban,sőt előbb is. L.
7/11 szamo77db válasza:
Hidd el, hogy így egész más. Férfiasabb. Aki borotválja, azé meg olyan mint egy kopasztott csirke. Pocsék!
8/11 anonim válasza:
Nem kell borotválni,nem óvis kisfiú vagy.
Ha sok a szőrös csak picit szed rövidebbre.Sok bajt is okozhat a borotválástól mert a szőr benőhet,kipattoghatsz odalent és elég hamar újra is nő a szőrös.
9/11 anonim válasza:
Hat en borotvalom de nem teljesen. De azert leborotvalom. Eloszor csupaszra borotbaltam de az nem tetszett. Enyhen szorosre borotvalom
10/11 A kérdező kommentje:
Enyhén szőrösre szeretném én is de úgy nem fog csípni?
Nem túl korai még az a nagy kérdés?
2016. nov. 3. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!