Apák akik tudják, hogy a fiuknak nagy a farkuk, ti büszkék vagytok ilyenkor?
Figyelt kérdés
Gondolom néha, akár véletlenül is de látjátok egymást meztelenül, ilyenkor ha a fiaitoknak nagy dorongot adott a genetika titokban örültök/büszkék vagytok?
23/f
2016. okt. 11. 20:32
11/13 anonim válasza:
kérdező 7 vagyok és a válaszom igen
12/13 anonim válasza:
Nekem még nincs annyi idős fiam, de mindenképpen büszke leszek rá, ha nagy lesz neki.
Azért egy egészséges, felnőtt férfi megítélésénél egyáltalán nem mindegy, hogy a férfiassága mekkora. Persze sok más külső és belső tulajdonság is fontos, de ez is köztük van, és nem véletlenül nevezik éppen ezt férfiasságnak.
31/F
13/13 anonim válasza:
Személy szerint, semmiféle szerepem nincs abban, hogy neki mekkora, ezért se büszkeség, se szégyen érzése nem merül fel ezzel kapcsolatban. De, hogy az lett, ami lett és nem segédmunkás udvartakarító valamelyik nagyobb gyárban, arra már büszke vagyok, mert abban van szerepem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!