Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Görbe a pénisz! Komoly baj...

Steven008 kérdése:

Görbe a pénisz! Komoly baj vagy normálisnak mondható? 22/F (privátban kép)

Figyelt kérdés

Fiatal (22 éves) srác vagyok és az a problémám,hogy kb.3 éve lettem figyelmes arra hogy a péniszem lankadt és merev állapotban is balra görbül és merev állapotban szintén a bal oldalon a makk alatti részen egyenetlenség is tapintható,ez az egyenetlenség ugyanakkor lankadt állapotban nem tapintható. Annak érdekében hogy megnyugodjak az elmúlt években számos urológiai és andrológiai szakrendelésen is voltam ahová vinnem kellett magammal a merev hímvesszőmről készült digitális képeket, a fizikális és UH-os vizsgálatok alapján elmondták hogy teljesen egészséges vagyok és hogy semmiféle plaque vagy göb nem tapintható és hogy ez a kisebb hajlat a péniszemben nem befolyásolja a nemi életet tehát semmiféle teendő nincs. A hajlás,görbület azóta sem hinném hogy fokozódott,ugyanakkor eléggé megvagyok ijedve,hogy az utóbbi időben önkielégítéskor szintén bal oldalon érzett enyhe fájdalomnak valamiféle köze van a görbülethez. Nagyon megvagyok ijedve hogy beteg vagyok és problémát okoz a görbület,és hogy gáz ahogyan kinéz vagy ez normálisnak mondható? Légyszi írjatok és privátban küldök képet,hogy könnyebb legyen véleményt alkotni.

Köszönöm az értelmes válaszokat!

2016. okt. 6. 14:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem felfele görbül :D
2016. okt. 9. 20:32
 12/26 anonim ***** válasza:
29%
küldj privátban képet és meglátjuk
2016. okt. 10. 21:30
 13/26 anonim válasza:
59%
A görbeségéről beugrott egy műsor, amiben nők kérdezhettek a pasikról és tisztán emlékszem amikor az egyik csaj ezt kérdezte, mert a barátjának is ilyen volt. A válasz az volt, hogy így olyan pontokat is elér ugye jobban tud stimulálni, amit talán egy 'sima' nem és, hogy megnyerte a kukilottót!:D Szóval amennyiben nem fáj, ne bánd L
2016. okt. 31. 22:27
 14/26 anonim ***** válasza:
58%
Attól is függ, hogy mennyire görbe. Kicsit az enyém is balra húz egyébként.
2016. nov. 1. 05:46
 15/26 anonim ***** válasza:
41%
Küldj képet.
2016. nov. 7. 23:16
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

Azt hallottam, hogy nem baj, ha görbe, mert akkor jobban dörzsöl!

Mutasd!

2016. nov. 8. 10:26
 17/26 anonim ***** válasza:
57%
Menj el urológiai magánrendelésre. Ott jobban gondolkozik az orvos..
2016. nov. 29. 12:37
 18/26 anonim válasza:
39%
küld
2017. jan. 7. 23:22
 19/26 anonim ***** válasza:
53%
Ha gondolod szívesen megnézem. :-)
2017. febr. 25. 07:58
 20/26 anonim válasza:
53%

Konnyen ra lehet jonni kinek merre gorbul es miert. Semmi baj nincs ezzel.

Hogy ha regebben sokszor (verted) akkor nagy eselye van a gorbulesnek. Ugyanis ha jobb kezes vagy es jobb kezel vered akkor ertelem szeruen balra fog hajolni. Forditva is igaz ha balkezes vagy es azzal vered akkor meg jobb ra fog. En jobb kezes vagyok es en is eszre vettem hogy gorbe. De nem volt ilyen mindig csak miutan elkezdtem parszor verni. 17 eves vagyok. Kb 2 eve kezdtem el heti 2x 3x ahogy kedvem van hozza. Es termeszetesen ballra hajlik. Ez valakinek bejon valakinek nem. (Bocsi a helyesirasert es a hulye fogalmazasert)

2017. szept. 3. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!