Norbi658441 kérdése:
Még nőhetek 17 évesen?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok,nem vagyok annyira alacsony viszont én alacsonynak érzem magam,szeretnék még nőni pár centit 175 körül vagyok.Szerintem ez átlagon aluli.Mennyi az esélye hogy nőni fogok még.2016. okt. 3. 16:50
2/5 anonim válasza:
Atlagon feluli magassag. Pont jo. Nem is tul magas, nem is alacsony. Parvalasztasnal sem okozhat gondot. Baratom 21 eves es 164 centi, en meg 170, de engem nem zavar, csak ot. Egyebkent ferfias, termeszetesen, szerek nelkul, sajat testsullyal edz. Eleg izmos versenyeket nyer. Felneznek ra az emberek, persze kepletesen. Ezt csak azert irom, hogy tudd, hogy a magassag nem okoz gondot az eletben, ha megis aggodnal. De a 175 centi pont tokeletes egy fiunak.
3/5 anonim válasza:
Köhömmm.. 176 cm a férfi átlagmagasság Magyarországon.
4/5 anonim válasza:
176 az átlag? Nehezen hiszem. 180 vagyok, de kb. minden haverom magasabb nálam, ahogy az egyetemen mindenki más is.
5/5 A kérdező kommentje:
Szinte az összes barátom/osztálytársam magasabb.
2016. okt. 4. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!