15 éves vagyok. Kb 160 centi vagyok. Hónaljszőrzetem nincsen bajszom nem nő és egy dolog amit szégyellek még a farkam se nagy. Feszülve 6-7 cm . Nemtudhatjátok mi lehetne az oka? Nagyon segítene mert ha így maradok nemhiszem hogy lesz barátnőm :C
barátnőd nem lesz
De barátod még lehet:-D
Későnérő vagy.
Nagyon sokak,korodbeliek írták akik szintén korukhoz képest alacsonyak voltak,hogy később kezdtek érni,serdülni.
Az átlag magas fiúk 12-13 évesen már szőrösödnek és legkésőbb 14 éves korukra biztos hogy van spermájuk.
Te most egy fejlettlenebb 13 éves magassággal rendelkezel és testileg is 12-13 éves gyerek adottságaival rendelkezel.
Figyelj legkésőbb 16-16,5 éves motorra kell hogy legyen spermád
Amint picit elkezdett magasságra is megnyúlni majd felgyorsul a serdülésed,szőrösödés is felgyorsul és spermád is lesz majd.Várj még 1 évet és ha nincs változás endokrinológust keress fel,ez a dr hormonokkal foglalkozik.
Apukád milyen magas?Mert kb olyan magasra megnőhetsz.
Vannak akik csak 16-17 éves koruk után kezdenek el férfiasodni,addig olyanok mint valami kisgyerek,lehet nálad is így lesz.Csak várnod kell egy picit és majd te is fejlődni fogsz
15 évesen már biológialilag ivaréretnek kell lenni
Gyereket is tudnod kéne csínálni.
Ha tényleg aza helyzet amit írtál menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!