Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14 és fél vagyok,8. -os 155cm...

14 és fél vagyok,8. -os 155cm 45kg sehol sem vagyok szőrös egyedül a herémen egy kicsit. Kicsit gáz a 180cm es baráti társaságomban. Nem lehet valahogy előrehozni a serdülést, növelni a tesztoszteronszintet vagy esetleg forduljak orvoshoz?

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszi :)
2016. szept. 29. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Nyugi.. Az unokáim is 15-16 évesen úgy megnyúltak, hogy most lentről nézek fel rájuk. Pedig az egyik még első középben is elment volna az alsó tagozatosok között.
2016. szept. 29. 20:57
 2/4 anonim ***** válasza:
93%
Nem lehet,de főleg nem kell előrehozni semmit! Még utolérheted őket,de ha genetikailag vagy ilyen akkor nem lehet mit tenni. Nem lesz mindenki 190 cm 90 kg,de ők is ugyanolyan FÉRFIAK.
2016. szept. 29. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:
40%

Nem lehet,ez genetika.Te későnérő vagy,amint elkezdesz nyúlni behozod a lemaradást,szőrösödni,férfiasodni kezdesz.Most kb mint egy 11 éves akkora vagy.Sajnos van olyan akik csak 16 éves koruk után kezdenek el jobban fejlődni.

Elhiszem hogy kellemetlen,mert hát ciki amikor egy 5-6 osztályos is fejlettebb,remélhetőleg mire kimaradsz általnosból megnyúlsz,mert középsuliba még cikibb.

Sajnos csak várni tudsz.

Milyen magas apukád?

Mert kb olyan magasra megnőnek a fiaim vagy még magasabbra is.

Tehát lehet most kicsi és fejlettlen vagy de kitudja lehet nem sokára jó sokat nyúlsz majd.

2016. okt. 1. 10:34
 4/4 anonim ***** válasza:
12%
Cuki vagy ! Szerintem szerencsés hogy későn érő vagy, sokkal később leszel morcos felnőtt :-)
2017. febr. 24. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!