Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Annak milyen következményei...

Annak milyen következményei lehetnek ha nem mosom a makkom? 16F

Figyelt kérdés
Soha nem mostam nem is mondták tegnap próbáltam, könnyen lehúztam a fitymát de iszonyatosan csípett és még nem is szappanoztam. Amikor maszturbálok akkor lehúzom de akkor meg nem csíp semmi piszok nincs a makkon nem gyulladt nem piros, tehát nem is kéne mosni de sokan azt mondják minden este alaposan kéne. De ha egyszer iszonyatosan fáj akkor mit kezdjek vele? (persze csak ha le van lankadva amugy nem fáj) Igazából csak kívülről mosom tusfürdővel a herezacskót és a péniszt,de muszáj a makkot is? (Amugy meg nem büdös meg ilyenek)
2016. szept. 25. 11:45
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
A csaj mindig fertőzést fog tőled kapni, és szépen otthagy. Nem gondolod, hogy ahogy kikezelte a nőgyógyász 12 ezer forintért + a gyógyszer, a következő hónapban újra elfog menni a dokihoz, csak azért mert te nem mosod meg ott lent?
2016. szept. 25. 12:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A nők a hüvelyükön keresztül szinte nyitottak a méhükhöz, ami azt jelenti, hogy pillanatok alatt felkerül a fertőzés. Előző voltam. De nem bántásként írom, ne sértődj meg, csak a tényeket közöltem veled.
2016. szept. 25. 12:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha fáj, akkor a makkod alatt a fitymádon már gyulladás lehet. Nem vagy fitymaszűkületes?

19/f

2016. szept. 25. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Öblítsd le minden fürdésnél tiszta vízzel, hozzá fog szokni hogy bizergálják és jobb lesz.
2016. szept. 27. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:
(ettől függetlenül ordas baromság fertőzésekkel riogatni, ettől ugyan nem lesz betegséghordozó az ember)
2016. szept. 27. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!