Azt tudom hogy ha "recskázom" akk. nem lesz északai magömlés. Ha úgy "recskázom" hogy nincs még spermám akk. egyszercsa"recskázás" közben jön a sperma?
"Azt tudom hogy ha "recskázom" akk. nem lesz északai magömlés."
Ez megint csak a "nemcsúnya"-professzorkodó által itt elterjesztett áltudományos logikai baromság!Az éjszakai magömlés nem függ attól, hogy recskáztál-e előtte. Ellenben ha a fölös energiáidat inkább a tanulásra fordítanád nem pedig ilyeneken agyalnál, lehet félévkor már 5-ös lennél, nemcsak németből hanem irodalomból, és még némi extra gyakorlással nyelvtanból is, mert mint az látszik, lenne még mit fejlōdnöd helyesírásilag!
Ha gyakran maszturbálsz, éjszaka kisebb az esélyed a magömlésre, de azért még így is előfordulhat.
Lehet, hogy az első magömlésed recska közben lesz majd, de az is lehet, hogy álmodban. Ezt nem lehet előre kiszámítani.
Igen. Először kicsi aztán több
Nekem is így volt.
Örülj neki amig nem kell takarítani
Attól hogy recskázik valaki még lehet éjszaka magömlése.
Mindenki más van akinek csak szexuális inger hatására lesz magömlése,másnak még spontán.
Attól hogy még nemileg érettlen vagy és maszturbálsz előfordulhat hogy egyszer csak arra ébredesz hogy ragad a boxerod,de maszturbáláskor is előfordulhat hogy előváladék,sperma fog távozni.Nem lehet előre megmondani mikor fogsz és hogyan először szembesülni hogy spermád van,bármi előfordulhat,volt akinek fényes reggel,minden féle szexuális gondolat nélkül fordult elő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!