Mit kezdjek a fitymaszűkületemmel?
Én körülmetélt vagyok és éppen, hogy nem élvezem jobban a szexet, mert a makkra ránőtt bőrhíd feszül is, plusz ronda is, kiszáradt, kérges tapintású, elvileg folyton kenőccsel kellene kenni, a fityma nem véletlenül van ott.
Ha szűk, de a doki mégse találja kórosnak, akkor az azt jelenti, hogy tényleg nem problémás, fürdés után esetleg kicsit húzgálni kellene, hogy nyúljon a bőr, lehet orvossal felíratni krémet, ami segít ebben. A teljes körülmetélés nem játék, ha már megcsinálták, akkor hiába a sírás, nincs visszatánc, kiszáradt (vagy, mint esetemben, személytől függ, extrém módon kiszáradt) makk, nem beszélve a ronda vágásról, az ottmaradt lyukkal, amiből 20 év után esett ki a varrás, akárhogy nézem, ez nem egy civilizált megoldás arra, ha valakinek szűkülete van, de ha a doki mondja, hogy NINCS szűkület, akkor tényleg nincs, nekem az a tapasztalatom, hogy a dokik szeretnek műteni, az esetek rosszabbik részében persze a teljes körülmetélést ajánlgatják, ami a legradikálisabb és a legtöbb érző, élő szövetet távolítja el.
Ha mindenképpen szeretnél valamit csinálni, akkor azért egy bemetszést lehet ejteni, abban nincs kockázat, nem látszik, nem vész el a fitymából semmi, csak meglazul kicsit és nem szorul rá, hamar meggyógyul. Én ezt ajánlom, a teljes körülmetélést meg semmiképp, sok panasz van/lehet utána.
Köszi a válaszokat!
23:25: Izé... nem bántásból, de előbb olvas, aztán válaszol...
08:13: 22. Tudom, kissé késő, de talán még belefér, elvégre olvastam olyanról is, aki 25 évesen szánta rá magát. Körülmetélést nem szeretnék...
09:37: ...mégpedig éppen emiatt. De akkor ezek szerint jó volt a megérzésem, és tényleg létezik ilyen kenőcs, ami segíthetne? Körül kell néznem. Még1x kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!