Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Min. Mekora pénisz kell a...

Min. Mekora pénisz kell a behatoláshoz 10 centi?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 18:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ha 8 cm, akkor 16 cm-t hogy tud elnyelni? és azok akik a huszoncentit szeretik? a felesleg minek? állítólag a feketebőrűeknek mélyebb a vaginájuk, tehát a fehér max. 10cm nél hosszabb.
2010. ápr. 22. 19:25
 12/18 anonim ***** válasza:

Megint 18.42 vagyok.

Esküszöm utána olvasok több helyen a dolognak, mert most már nagyon kiváncsi vagyok az igazságra. De lényeg a lényeg 11 cm-re biztos hogy be lehet hatolni :-)

2010. ápr. 22. 19:28
 13/18 anonim ***** válasza:
az én hüvelyemet tudom..:D 15 cm megvan, de huszoncenti már nagggyon sok volt. a g pontom talán olyan 8 centire van. de az mindenkinél a hüvely felső harmadában helyezkedik el, ujjal nem mindenkinek lehet elérni.. :)
2010. ápr. 22. 19:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak 1 erogén zóna van, hova akarsz behatolni? :)

Egy szexuálisan érett kapcsolatba rengeteg örömszerzési lehetőség van ezek közül 1 a vaginába való behatolás pénisszel, de ezt is rengeteg módon lehet csinálni. Különböző pozitúrákba nagyon meg lehet érezni 10 cm is, de van olyan helyzet ahol már kevésbé.

Egy szex is egymás megismeréséről szól és egybeolvadásáról. Hogy te a másikba mennyire bízol mennyire vágsz utána mennyire akarod ez nem a 10 centin fog múlni.

2010. ápr. 23. 08:22
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

tulajdonképpen pár centi elég a behatoláshoz. a kérdésre válaszolva.

hiszen a g ponton kívül, ami tényleg a hüvely vége felé található.

a legtöbb erogén zóna a hüvely 1. egyharmadában van.

tehát az sokkal izgatóbb, ha mindig csak az eleje megy be, aztán az egész. nem kell rögtön és egyfolytában tövig nyomni.

még nem próbáltam 10 centit, de evvel a technikával nem hinném, hogy érezhető lenne a különbség.:)

inkább a vastagság számít, hogy érezze a hölgy van benne valami. ha ujjnyi vastag az tényleg nem előnyös.:)

2010. ápr. 23. 08:30
 16/18 anonim válasza:

Mi ezt tanultuk anno anatomiabol es meg is kerdeztem a tanarnot anno!:D

Szoval a huvely 10 cm hosszu es izgalmi allapotban ez tagulekony.Vagyis ha a no izgalmi allapotban van akkor a huvely mar nem 10 centis....mint ahogy a penisz sem!

Nekem volt dolgom kis szerszamu fiuval es igen csak harangozott bennem es nem tudtam elvezni a dolgot.De hat kinek a pap kinek a papne...:D

2010. ápr. 29. 09:01
 17/18 anonim ***** válasza:
szerintem a 15 cm feletti rész már nem a hüvelyben van hanem a méhben kalimpál, felesleges. a nagyobb pénisz főleg a szemnek jó.
2010. ápr. 29. 10:15
 18/18 anonim válasza:
a hüvely 15cm max.és nem a 10cm hanem a vastagsága a lényeg =)
2010. máj. 1. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!