Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mivel csokkenthetem a szexuali...

Mivel csokkenthetem a szexualis vagyomat, nem akarok gondolni a szexre, akkar egy bizonyos ideig impotens legyek?

Figyelt kérdés

erdekel barmilyen naturalis megoldas,orvossag stb

nem akarom hogy gondoljak a szexre, legyek teljesen passziv a szexualitassal szemben, ne erdekeljen egyeltalan.

A szexualistasnak eletemben CSAK NEGATIV hatasai vannak, borzaszto ideges vagyok, erzem hogy az idegeim osszeroppanak, olyankor agressziv vagyok es ennek kovetkezteben olyasmiket cselekedek amik negativan befolyasoljak az eletemet.

23 eves fiu vagyok

2016. szept. 8. 10:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Van egy nagyon jó ellenszer. Úgy hívják: NŐ.

A szexualitást nem csökkenteni, nem elnyomni kell, hanem megélni! Nem véletlenül pont ebben a korban a legkanosabbak a fiúk. Ez az állapot jelzi azt, hogy ideje társra találni.

2016. szept. 10. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!