Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mostanába gyorsabban nő az...

Mostanába gyorsabban nő az arcszorzetem mit jelent ez?

Figyelt kérdés

Volt már par penisszel kapcsolatos kerdesem es azt irtatok hogy ha a nemi eres befejezodik akkor fog még noni a péniszem egy kicsit

Es most egyre gyorsabban no az arcszorzetem lehet hogy ezt kovetoen kis idovel a peniszem is megnőhet mert befejezodik a nemi eres ?

17/f

2016. szept. 5. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Az arcszőrzet erősödése is a nemi érés része, de az, hogy az arcszőrzeted valamennyivel erősebb lett, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy a nemi érésed véget ért.
2016. szept. 5. 18:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Félre olvastad.Nemi érés befejeztével a p.növekedése is befejeződik,és nem nő már a végtelenségig.

A szőrzet növekedésre meg csak a tesztoszteron férfi hormon van hatással .

2016. szept. 5. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, én is 17 vagyok, és nekem nem sok szőr van az arcomon, de nekem is gyorsabban nő, meg máshol is.
2016. szept. 5. 21:32
 4/4 anonim válasza:
lehet hogy a péniszed körüli ször átétes lett az arcodal és fassz stör nő az arcodon .egyépként a serdülésed gyorsaságát és hogy a tested mely része fog elsőnek jobban fejlődni aszt csak az isten tudja
2016. szept. 6. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!