FIÚK! Voltatok már női urológusnál? Nagyon gáz volt?
Én nem rég voltam alkalmassági vizsgálat miatt egy frissen végzett kis csinoska urológusnál.
Ha valaki, akkor ő élvezkedhetett volna, de dolgozott...
Ha felérnéd ésszel, hogy ő is a munkáját végzi, akkor nem paráznál.
Nem a gyíkodra kíváncsi, hanem megpróbál meggyógyítani.
Figyelj drága én nap mint nap ( egészségügyis vagyok ) munkámnál fogva legalább 6-8 férfi nemiszervet látok, és nem jut eszembe semmi , otthon vár a férjem akit imádok, sosem gondlok a napközben történt kezelésekre !!
Tehát ne parázz, menj nyugodtan, és ne gondolj semmire !!! Az orvosnö tuti nem fog arra gondolni h. neked milyen ez a dolog, a munkáját végzi !!
Naponta többször is !!
Hát, én tuti, hogy többet nem megyek nőhöz. Egyszer egy fertőzés miatt mentem dokinőhöz egy rendelésre és nem volt benne biztos, hogy uszodában szedtem össze, pedig mondtam neki, hogy máshol nem is szedhettem össze, senkivel nem voltam, nem szexeltem.
Úgy nézett rám, mint egy gyerekgyilkosra.
Aztán, amikor kenetvétel után a laborban megnézték és látták, hogy ez tényleg csak egy uszodai szokásos kórokozó, akkor már - második találkozásunkkor - mosolygott és kedves volt.
Na de milyen orvos az ilyen? Megvetően néz rám, a betegre? Hogy meri? És ha szifiliszt szedek össze és nemi úton kapom el, meg még hiv-pozitív is vagyok, akkor is milyen alapon beszél velem úgy, mint egy perverz bűnözővel?
A férfiaknál soha semmi ilyet nem tapasztaltam, ráadásul a nők fájdalomküszöbe más, sokkal kegyetlenebbek (női páciensekkel is, mesélik sokszor) a férfiaknál meg azért van valami kollegalitás, nem csak a másik marása, kritikus szemmel való lenézése.
Azon meg el lehet merengeni, hogy a nő vagy a férfi alkalmasabb-e, hogy adott esetben a prosztatánkat nyomkodja, de nekem erősen az az érzésem, hogy a férfi ebben is szakavatottabb, még ha amúgy szexuálisan a nőkhöz vonzódom, akkor is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!