Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Furcsa dolgot vettem észre....

Furcsa dolgot vettem észre. Ez ebben a korban normális?

Figyelt kérdés

Tegnap észrevettem, hogy a bőr egy része a pénisz fejéhez volt hozzá kapcsolódva (ragadva, szorulva, meg egyéb szinonímák).

Utána olvastam, és normálisnak néz ki, de nem teljesen értettem a cikkeket... Ennek a résznek idővel le kéne válnia a pénisz fejéről, vagy ott marad örökre?

Ha elkéne múlnia, melyik korban kezdődik meg ez a folyamat?

Ez azért aggaszt, mert már 16 éves vagyok, és nem tudom, hogy még így kellene-e maradnia ennek a résznek, mert ez gátol egy kicsit a normális mosakvásba, mert nem tudom teljesen visszahúzni a bőrt (ami későbbiekben is baj lehet, ha elkezdek nemi életet élni)

Mielőtt valaki orvoshoz küldene, a helyzetet is magyarázza el előtte.

2016. szept. 2. 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát a bőr egy része mindenképpen kapcsolódik a péniszhez, különben egyszerűen leesne róla, mint egy köpeny. Nem tudom erre gondoltál-e?
2016. szept. 2. 14:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem te arra gondolsz, hogx levan tapadva egy helyen a bor. Nekem volt ilyen, ovatosan meleg vizben probalgattam lehuzogatni minden este es egyszer csak lejott
2016. szept. 2. 15:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Valószínű fitymaszűkületed van és egy kis darabon annyira szoros volt a bőr, hogy hozzánőtt! Urológiára kérj időpontot (egyedül is mehetsz, nem kell szülő) és mutasd meg a dokinak! Ha időben elmész nem is kell levágni a teljes bőrt (körülmetélés), csak egy kis bemetszést végeznek rajta vagy esetleg krémezni kell hogy leváljon!

Mivel nem tudod tisztán tartani, mielőbb elmennék, nehogy valami fertőzés alakuljon ki!

2016. szept. 2. 16:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Hol van "hozzákapcsolódva"? A péniszed aljánál? A fitymafékedre gondolsz? Ha igen, lehet, hogy rövid a fitymaféked.

Ha a fityma a makkodhoz van tapadva, azt fitymaletapadásnak hívják.

2016. szept. 2. 17:57
 5/8 A kérdező kommentje:

"Hát a bőr egy része mindenképpen kapcsolódik a péniszhez, különben egyszerűen leesne róla, mint egy köpeny. Nem tudom erre gondoltál-e?"

Igen szerintem erre gondoltam. De akkor ennek sose kell leválnia meg semmi?

Mert ez nehezíti kicsit a mosdást, bár észrevételem szerint egyre jobban csúszik lefelé a bőr, szóval szerintem jó lesz, csak érdekelt.

Köszi mindenkitől a választ azért!

2016. szept. 2. 21:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Én például nem értem pontosan mire gondolsz. Látni kellene, de nem vagy 18 éves így nem küld képet.

Menj el orvoshoz és mutasd meg neki.

Sejtes letapadásra gondolok, de így látatlanban nem merném kijelenteni.

2016. szept. 3. 08:06
 7/8 anonim ***** válasza:
fitymafékre gondolsz sztem, a makk aljánál van egy kis bőr, ami nem válik le, max. elszakadhat, ha túl hevesen sexelsz. akkor van gond, ha a fitymád nem tudod lehúzni a makk alá, mert akkor vagy fitymaszükület, vagy letapadás, vagy rövid fitymafék. de sztem amit te mondasz az a fitymafék.
2016. szept. 3. 18:18
 8/8 A kérdező kommentje:

Fitymafék az! :D

Köszi a segítséget.

Az van vele, hogy néha lemegy, néha nem. Ez nem tudom mitől függhet...

2016. szept. 4. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!