Ez utalhat vmilyen fertőzésre és/vagy gombára?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és a péniszem makk részén 2 kis fehér pöttyöt vettem észre, ill. a makkom alsó felülete szárazabb mint a felső. Lehet ebből vmilyen bajom?2010. ápr. 21. 06:11
1/5 anonim válasza:
gombafertőzésben nem két kis fehér pötty keletkezik, hanem váladék, és cerkád ég és viszket. fiúk sokkal nehezebben kapják el a gombás fertőzéseket mint a lányok.
...egyébként azért nem lenne hátrány megnézni, hogy hova dugod (ha más nem, legalább most, utólag)
2/5 anonim válasza:
többször kellene megmosni... '-.- valószínű rászáradt a g*ci
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat! A dugdosást kizárhatjuk mert még szűz vagyok :). De akkor ezek szerint nincsen semmi problémám, thx.
2010. ápr. 24. 16:29
4/5 anonim válasza:
Ha még szűz vagy, akkor semmi bajod nem lehet :) úgyhogy nyugalom :D
5/5 A kérdező kommentje:
Igazán hálás vagyok a megnyugtatásért :)
2010. ápr. 25. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!