Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ezzel kapcsolatban mi a tehendő?

Ezzel kapcsolatban mi a tehendő?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy gyakran "túrós" a makk. Nem sok, csak rávan teljesen simulva/tapadva egy nagyon vékony rétegben a makkra, és nemszeretném, hogy barátnőm meglássa. Próbáltam már szivaccsal ledörzsölni, de nem vállt be. Mit tegyek, hogy ez megszűnjön? Naponta 2x fürdök!
2010. ápr. 20. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Régen ezért volt a fiúknál a körülmetélés. Könnyebb tisztántartani. Ezért nem kell kétszer fürdened. Jól hátrahúzod a bőrt, és igényesen szappannal jól lemosod, és bő vízzel a szappant is leöblíted, hátrahúzott bőrrel. Ez a lényege. Ha csak kívülröl mosogatod, olyan, mintha gumicsizmában mosnál lábat.
2010. ápr. 20. 22:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Így szoktam! És nem válik be. Egyéb ötlet?
2010. ápr. 20. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Mosd 2 óránként szappannal, tusfürdővel, intim mosóval, próbálgasd, mi válik be.
2010. ápr. 21. 10:28
 4/7 anonim ***** válasza:

használj intim mosakodót, vannak unisex-ek is. bár az nem normális h neked folyton túrós ott, elvileg egy fürdésnél lekéne h jöjjön és nem folyton újratermelődnie.

vagy helytelenül mosod, vagy nemtörlöd meg rendesen, vagy nemszellőzik jól az alsóneműd, vagy vmi gyulladásod van.

2010. ápr. 21. 13:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Olyan szó nincs, hogy tehendő. A helyesírásra is kéne figyelni. A helyes írásmódja: teendő
2010. ápr. 21. 15:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Ja, ez a leggagyibb szöveg, hogy miért is "jó" a körülmetélés, ami valójában egy barbár megjelölő eljárás olyan sivatagi népeknél, akik nem tudnak/akarnak mosakodni...

Merthogy könnyebb tisztántartani. Nekem a műtét óta van jókora lyuk, ahonnan (20 év után) kiesett a varrás, ezt a lyukat kell tisztogatni és nehezebb, mint a fityma alatt lenne... ha nem tisztítom, akkor odagyűlik a szmötyi :(

Addig örülj, amíg van fitymád, a túrót meg mossad, élvezd ki, hogy van egy csomó idegvégződés és azokkal érzel, ez sajnos nem mindenkinek adatik meg....

2010. ápr. 21. 17:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Én nem is akartam körülmetéltetni magam xD
2010. ápr. 21. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!