Nektek hány éves korotokig nőtt a péniszetek?
Figyelt kérdés
2016. aug. 26. 15:20
1/8 anonim válasza:
Kb 15, amíg el nem kezdtem bagózni...
2/8 anonim válasza:
Nekem még most is nő, pedig már 88 éves vagyok. Olyan hosszú, hogy a derekam köré kell tekernem, ha nem akarom, hogy kilógjon a nadrágom szárából és rálépjek.
3/8 anonim válasza:
# 2/
Akkor használd kötélnek, és kösd fel magad!
4/8 anonim válasza:
2 es,egy másik válaszodnál meg fiatal voltál A régi ídőkben még nem volt divat ennek a nyílvánosságra hozása.
Máshol nem is lehetett volna,mint az IM ben (Ifjúsági magazin ? Akkor még Dr Veres Pál szexológus oktatta a fiatalokat .Nagy élvezettel lehetett ezt hallgatni .
Mindent a nevén nevezett,hogy mindenki jól értse .
5/8 anonim válasza:
21 évesen állt be a jelenlegi méretére
6/8 anonim válasza:
Általában 16 éves korban a legtöbb fiú a végleges méretét eléri már,legalábbis a magasabbak.L legtöbb 16 éves már bőven felnőtt adottsággal,méretekkel rendelkezik max még vékony.
Persze vannak kivételek,van akinek 18 éves koráig,másnak meg csak 14 éves koráig.
Akik későnérők ők még sokszor csak 16-17 évesen kezdenek igazán serdülni.
7/8 szamo77db válasza:
A fene méricskélte. Tanulni kellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!