Mit gondoltok egy olyan 16 éves fiúról aki kozmetikushoz megy?
Figyelt kérdés
Nemsokára kozmetikushoz megyek mert tele vagyok pattanásokkal, most nem az arcomra gondolok feltétlen azokat tudom kezelni, hanem a hajamnál. Szerintetek gáz? 16F2016. aug. 23. 21:05
11/20 anonim válasza:
Semmit nem gondolok egyébként, nem szoktam mások életével foglalkozni.
12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. aug. 24. 11:37
13/20 szamo77db válasza:
Egyáltalán nem gáz. Nehogy már szégyelld magad miatta!
14/20 anonim válasza:
A ragyás arc, az gáz, a kozmetikus nem.
15/20 anonim válasza:
11. válaszoló. Ha nem foglalkozol mások életével, mi a fenét keresel itt gyakorin??:D
16/20 anonim válasza:
Csak eltöltöm az unalmas perceket.
17/20 anonim válasza:
Ha problémás bőrre kezelik semmi baj nincs.
A gáz amikor férfiak úgy mászkálnak kozmetikába hogy semmi bajuk nincs,n nincs rá indok,csak túl piperköc vagy fanszőrzeted szeretik le,plusz pediküröshöz mászkál.
18/20 anonim válasza:
Körülbelül annyira gáz mintha fodrászhoz mennél. Szolgáltatás, neked meg most szükséged van rá. Nem tudom mennyire vagy pattanásos.Sokat segíthet a kozmetikus, de bőrgyógyász is tud segíteni. Tapasztald ki!
19/20 szamo77db válasza:
Szerintem pozitív hozzáállás a kozmetikushoz való járás, mint hogy elhanyagolnád az egészet és a végén egy elhanyagolt, undorító valami lenne az arcbőröd. Egyébként van kifejezetten kozmetológiai szakrendelés, ott is próbát tehetsz, ha a kozmetikusnál nem vagy elégedett. Nálunk a bőrklinikán található ez a szakrendelés.
20/20 anonim válasza:
Nem gáz!
Sőt, dicséretes, hogy igényes vagy a külsődre, igyekszel ápolt lenni!
Ami viszont gáz, az az, hogy ennyire nincs önbizalmad és az ilyen mindennapi és természetes dolgokban is képes vagy az emberek véleménye alapján hozni döntéseket.
Kit érdekel, hogy mit gondolnak?
Úgy úgysem fogsz tudni élni, hogy mindig, mindenkinek tetsszen, ezért élj úgy, hogy neked tetsszen!... természetesen emberi normákon belül! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!