Mik ezek a pontok a péniszemen? Képek lent!
Figyelt kérdés
Már régóta láttam ezeket a pontokat a péniszemen de nem tudtam be azonosítani őket. Eléggé megilyesztenek nem tudom mire gondoljak :S
Képek:
Valaki meg tudná mondani mik ezek? :S 14/F
2016. aug. 23. 20:00
2/8 anonim válasza:
Faggyú az olyan szőrtüszőkben, amelyekből nem nő szőr. Minden szőrhagymához tartozik egy faggyúmirigy, aminek a váladéka keni, zsírozza a szőrt, mert különben kiszáradna, töredezne. Viszont nem minden szőrhagyma aktív, de minden faggyúmirigy az. Ha minden szőrhagymából nőne szőr, akkor olyan szőrösek lennénk, mint a csimpánzok. Javíts a helyesírásodon.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi! És ezek el fognak múlni?
2016. aug. 23. 20:17
4/8 anonim válasza:
Nem múlnak el, természetes jelenség.
5/8 anonim válasza:
Fordyce pöttyök.Ez nem betegség .Felesleges lenne orvos menni vele ,mert erre még semmit sem találtak ki .
6/8 anonim válasza:
Volegenyemnek is van. Egyedi tole. Imadom.:)
7/8 anonim válasza:
Szia.Én is 14 éves fiú vagyok és nekem is vannak ilyen pontok rajta, és utána olvastam, tényleg természetes a cucc.De nekem így alap állapotban nem látható, amikor feláll, akkor sem, csak amikor felfelé húzom a bőrt, tehát a makkom felé, akkor látom őket.
Engem nem zavar. :D
8/8 anonim válasza:
Egy másik kérdésben 13 évesnek írtad magad és rövid fékről panaszkodtál,hogyan szólj róla otthon.
Ha már 14 éves vagy akkor el tudsz menni egyedül is urológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!