Miért van ez? Fitymaszűkület. Többi lent
Figyelt kérdés
Na szóval tegnap este maszturbáltam és reggelre a fitymám vége bepirosodott és furán rojtos lett.Eddig relatív fitymaszűkületem volt,de most már lankadva is alig bírom hátrahúzni.
Légyszives valaki segítsen!!!
15/F
2016. aug. 19. 17:23
1/6 anonim válasza:
Ez fitymagyulladás lehet.
Orvos mint lehetőség nem jutott eszedbe?
2/6 A kérdező kommentje:
De majd nyár vége körül fogog urológushoz menni.Egyébként ez nagy baj ez a gyulladás vagy mi?
2016. aug. 19. 18:49
3/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy ezt lehet valahogy házilag kezelni vagy ez komolyabb?
2016. aug. 19. 18:54
4/6 anonim válasza:
Most jó lenne rá a Neogranormon.Ez 1-2 nap alatt rendbe teszi a köv masztiig .Akkor meg használj sikositót,és nem fog előfordulni ilyen .
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Nagyon sokat jelent ez nekem :)
2016. aug. 19. 20:17
6/6 anonim válasza:
Jobban tennéd, ha nem várnál nyár végéig az urológussal! Menj el, ess túl rajta, és kezeltesd a gyulladást is, amíg nem romlik tovább az állapotod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!