Most akkorvalami bajom van? (tovabblent! )
Figyelt kérdés
A makkom alatt a bor lekezdett jonni, szakadni. Ahogynezem elorol az a reszemajdnem lejott! amikor probalom tovabb szakitani faj! es amikor neha tovabb szakitom egyicipicit nem kell sokra gondolni akkor olyan turo allagu cuccjon ki(abbol is icipici) mi a bajom? ez normailis?:{ 12/f2016. aug. 16. 23:20
31/41 A kérdező kommentje:
teljesen hatratudom huzni!
2016. aug. 17. 17:52
32/41 anonim válasza:
akkor a szmegma honnan jön, a makk pereme alól nem?
33/41 anonim válasza:
De mikor érzel fájdalmat? Le volt tapadva a fitymád?
34/41 A kérdező kommentje:
#32 Igen
#33 Nem
2016. aug. 17. 20:11
36/41 A kérdező kommentje:
Az hogy próbáltam picit lehúzni, egyszer egy-két napig be is pirosodott egy 2mm-s részen.
2016. aug. 17. 20:20
37/41 anonim válasza:
Hogy érted, hogy csak próbáltad? Nehezen megy? Feszül vagy fáj közben? Nemrég azt írtad, hogy teljesen hátra tudod húzni.
38/41 A kérdező kommentje:
koszi itt veget is vetek, bye
2016. aug. 17. 23:33
39/41 anonim válasza:
Szia!
Ha petyhüdt(tehát nem áll fel)a nemiszerved akkor a fitymádat(ez az a kis bőr,ami a makkodat fedi)a makk mögé kell tudnod húzni.
És ha merev,feláll a péniszed akkor is a fitymádat,a bőröcskét a makk mögé kell tudni húzni,h a ez fájdalommentesen megy akkor az a jó.
A fehér cucc ami a makkodon van szmegmát azt le lehet mosni.M mindenki szervezete termel szmegmat,ezért is tisztálkodunk minden nap.
40/41 anonim válasza:
Szia csak be akarnak fosatni. Nem baj! Meg kell mosni naponta! 12 evesen ez nem baj ha termelodik a szmegma. Nyugi ez normalis. Ha nem vagy metelve akkor ajanlom hogy meteltesd meg magad! Nem faj! Es akkor mindig hatrahuzva tudod tartani ugy jobb! Anno en is megmeteltettem magam! 16 eves fiu vagyok kb 8-9 szer szexeltem es igy jobb hogy le vagyok metelve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!