Mi lesz most? Kicsit hosszú, de fontos (? )
Figyelt kérdés
A nagypapam kòrházban van egy hete. Hasmenessel került be, meg vesefájdalommal. Kemo okozta károk...
Szombaton sètált, beszélt, nagyjábòl èrtett Bennünket.
Tegnap mire mentunk infuzion volt, oxigènt kap. Nem nyitja ki a szemet. Bedagadt a lába (4szeresère) az amelyikben csontrák van.
Ma èdesanyám lebeszélt, hogy menjunk, nem birja igy látni (en sem de mellette szeretnek lenni, es a mama mellett)
Ma delutan hivott nenám, hogy visszajott a rák. Áttètes lett. Leâllt a vesèje.
Kèrdeztem van-e visszaùt. Megèri e a penteket, h batyam bemenjen hozzá, nem kaptam választ.
Szerintetek már hiába minden ima? Minden remèny? Nem bìrom. ..
23N
2016. aug. 8. 23:30
11/15 A kérdező kommentje:
Ma 9:30kor elhunyt!!
2016. aug. 10. 23:45
13/15 anonim válasza:
Őszinte részvétem, jobb lesz neki fent
14/15 A kérdező kommentje:
Koszonom. Meg úgy mindenkinek a kedves szavakat és tanácsokat Azota szeptemberben apai nagyapámmal újra próbára tett az élet és most szeptember eltemettük.
2017. nov. 8. 07:09
15/15 A kérdező kommentje:
Elején*
2017. nov. 8. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!