Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fáj a herém. Mit lehetne...

Fáj a herém. Mit lehetne tenni? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok. Arra lettem figyelmes, hogy fáj a bal herém.

A bal herezacskóm jóval nagyobb a jobbnál, de a heréim ugyanakkorák. Csak a herezacskóban van valami duzzanat, ha kitapogatom nem érezni semmit. Ha viszont a herémhez érek az fájni kezd. Volt 1 perces alhasi fájdalmam is. Félek orvoshoz menni. Remélem tudtok segíteni.

2016. júl. 30. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Szia. Figyelj: vizsgáld meg a bal herezacskód, hogy a felső részén átlátszanak-e vastag, kék vérerek? Óvatosan tapogasd ki és hasonlítsd össze a két zacskóban a herék fölötti csomókat (mellékherék), hogy egyformák-e?

A fájdalom lehet mellékhere-gyulladás, de akár visszér-tágulat is.

Össze kell szedned a bátorságod és ha tovább is fennáll a dolog, orvoshoz kell menni. Én is voltam, én is meg kellett mutassam neki a "cuccost" de nagyon diszkrét volt, nagyon rendes és 10 szed gyógyszer tökéletesen megoldotta a problémát.

Figyeld meg, hogy a bal heréd JÓVAL lennebb lóg-e a jobbhoz viszonyítva.

2016. júl. 30. 15:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia! Megnéztem amit írtál, nincsenek erek, a herék ugyanakkorák, de még mindig nagyobb ez a valami, és ha kitapogatom nem is érzem, de most már nem fájt a herém ahogy hozzáértem.
2016. júl. 30. 15:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Ha mégis úgy döntenék hogy orvoshoz akarok menni mit mondjak a szüleimnek? Én is félek, de ők mégjobbanfélnének.
2016. júl. 30. 15:49
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen fájdalmak számtalan fiúnál fordúl elő.

Kamaszkorba vagytok ,mindenetek gyorsabban növekszik,talán túlzottan is .Ha a fájdalom fenn áll 1 hétig folyamatosan ,akkor már érdemes orvoshoz menni .

2016. júl. 30. 20:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Szia! Már nem fáj csak megvan duzzadva szerintem a mellékherém
2016. júl. 31. 06:29
 6/6 anonim ***** válasza:

"Figyeld meg, hogy a bal heréd JÓVAL lennebb lóg-e a jobbhoz viszonyítva."

Ez nem teljesen igaz. Kinek ez kinek az. Valakinek a jobb valakinek a bal. 50-50%.

2016. júl. 31. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!