Vannak itt olyan fiúk/férfiak akiknek ekkora a mellbimbójuk?
Én semmi kivetnivalót nem látok benne.
Viszont mivel ez téged zavar, beszélhetsz a háziorvosoddal, aki adhat beutalót szakorvoshoz, aki részletes hormonvizsgálatokat is tud kérni. Aztán az eredmények után teljesen megnyugodhatsz. A teljes lelki megnyugvás pedig megérne pár órás rendelőben való tartózkodást.
Bocsi, de priviben nem válaszolok.
Két dolgot elérhetsz a dokival:
1. Lesz szakorvosi véleményed, hogy ilyen a testalkatod, egészséges vagy és normális! Ez alapján lelkileg is megnyugodhatsz.
2. Kiderülhet, hogy valamely hormonod alul - vagy túlműködik és arra adhatnak gyógyszert, amire helyreáll a hormonháztartásod és a bimbóudvar is szűkülhet valamennyire, ill. időben észreveszik a hormonháztartás zavarából kiinduló más - számodra esetleg nem látható - változásokat és időben kezelhetik.
Én nem látok más utat, csak azt, ha zavar valami és nem tudok valamit elfogadni, nem értek valamit, nem kapok rá érthető konkrét választ, akkor szakemberhez fordulok. Ha nincs tünetem, el tudok fogadni dolgokat, akkor életóm tovább az életem.
Viszont téged zavar, foglalkoztat. Egy szakember véleményét én meghallgatnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!