Meg lehet szabadulni egyáltalán valahogy a húgycső- és prosztatagyulladástól?
Figyelt kérdés
Már évek óta tart, több urológusnál jártam, több antibiotikumkúrát végigcsináltam. Semmit eredmény. Jobban fáj, mint valaha, és már teljesen elegem van belőle. Lesz még valaha olyan, mint régen?2016. júl. 13. 23:54
1/3 anonim válasza:
NEM orvos helyett ajànlom, csak kiegészitoként. Fogyassz diofalevél teàt. Egyik legjobb természetes antibiotikum. Ne fozd, csak forràzd. Gyakorlatilag korlàtlan ideig fogyaszthato, napi 2-3 csészével nyugodtan. Ajànlott gyogynovénypatikàbol beszerezni, ugyanis nem mindegy, az év melyik idoszakàban gyujtod be a leveleket, sem a szàritàs modja. Gyogyulàst!
3/3 anonim válasza:
2-es: kàr, hogy fogalmad sincs, mirol beszélsz! Még nagyobb kàr, hogy irkàlsz itt baromsàgokat, anélkul, hogy megvizsgàlnàd a kérdést kicsit. Ha igazad lenne, rég elpatkoltam volna. Làsd:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!