Körülmeteles - lehet hogy szétnyilt a seb?
Figyelt kérdés
Reggel ahogy ébredtem véletlen a combommal megdörzsőltem a sebet, kötésen keresztül. Fájt es egy kicsit vérzett. Amikor levettem a kötést megnezni csak egy kis alvadt vért talaltam a varrat mentén ahol vérzett. Nem tűnt szétnyilva.
Utana felhívtam azert az orvosomat - aki végezte a műtétet - de azt mondta ne menjek be hozza, hanem csak tegyek rá gézlapot.
Most mar nem vérzik, nem is fáj, csak tudnám hogy mi volt ez?!
2016. júl. 13. 09:04
1/4 anonim válasza:
A seb még nagyon érzékeny valószínűleg, picit megsérülhetett.
2/4 A kérdező kommentje:
Egy hete volt a műtét! Lehetseges?
2016. júl. 13. 09:13
3/4 anonim válasza:
Már a 2.napon leveszik a kötést róla .Akkor te hogyx csinálod az utó sebkezelést,kamillázást ,fertőtlenítéseket .
Meghúzódott egy varrat .
4/4 A kérdező kommentje:
Kamillába áztatom, és aztán sebhintőport rá meg betadinet. Aztán új kötést teszek fel.
2016. júl. 13. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!