Ráesett a fejemre a műanyag flakonos üdítő lehet bajom?
2 es,csodák ,és kivételek mindig voltak ,és lesznek is .
A dudor meg elmúlik pár nap alatt .
Az nem csoda sem kivétel ha valaki agyrázkódással képes kiírni ide egy kérdést...
Ha csak dudor akkor elmúlik 5 nap alatt, ha reggel szédülsz akkor agyrázkódás egyébként semmi gond.
Máskor igyál vizet.
#13: ki mondta, hogy azt itta? Lehet, hogy mást akart levenni és véletlenül leverte...
Meg honnan tudod ilyen pontosan, hogy pont 5 nap alatt fog meggyógyulni?...
Az ide írt többi válaszod alapján annyira unszimpatikus vagy, hogy az hihetetlen. Bár a százalékod alapján úgy látszik nem csak nekem...:D
Kérdező: semmi bajod nem lesz egy kis puklit leszámítva ami pár napon belül eltűnik. Feküdj le, pihenj, holnapra már nagy valószínűséggel érezni se fogod:)
Nem a százalék motivál válaszadásnál.
Onnan, hogy főorvos vagyok, onnan tudom.
Attól, mert nem írta, hogy ő megitta volna az üdítőt nyilván ivott már élete folyamán.
Ha vizet ivott volna, akkor kevésbé fájt volna a palack.
A legjobb válasz a 16 sé .
FŐORVOS !!
Mekkora tudással rendelkezik,ha itt tölti az idejét .
Ezért kevés a jó orvos a kórházakban ,mert gyógyitás helyett itt tölti idejét a gyakon .
DE nem veszem el tőle ezt a rangot,lehet hogy pont a kórházban ügyel,és annyira jól vannak betegek ,hogy valami módon el kell tölteni az idejét .
Kedves 17. válaszoló,azért mert valaki főorvos szabadidejében válaszólhat 1-2 kérdésre,nem?
Vagy talán ha valaki főorvos akkor 24/7 a korházban a helye?
Ha igen akkor remélem szegénynek legalább enni,inni adnak időt. :)
Ilyen kérdések kellenek ide,ami jól megmozgatja az unalmat .
Ha még fáj,tegyél rá vizes ruhát.Egyébként ezt lett volna a legelső,amit ilyenkor tenni kell .
Kár hogy ezt a FŐORVOS ÚR nem javasolta .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!