Mindkét mellemben nagy diónyi csomóvan. Mi lehet ez? 19 éves vagyok.
Figyelt kérdés
Pár éve volt hasonló, 15 eves voltam akkor kb, voltunk valami ultrahangos vizsgalaton, nem talaltak semmit, azt mondtak joindulatu, es hogy majd elmulik. Utanna mintha ossze is ment volna a csomo, par evig nem foglalkoztam vele, mindig ereztem, kb ilyen cseresznye meretu volt, de nem volt nagy es nem is zavart esztetikailag mert nem latszott. Most most par honapja mintha ujra megnott volna, es ezaltal a mellemem is nagyon nagy, es zavaro letr. A csomo mindket mellembe van, szinte ugyanazon a helyen, dionyi nagysagu, fajdalmat nem erzek, csak neha ilyen kellemetlen erzest pl ha nehezet emelek vagy befeszitem a mellem. Akkor erzem hogy kicsit feszul, meg hogy ott van az a nagy csomo.2016. júl. 6. 11:17
1/5 A kérdező kommentje:
Ja es nem vagyok elhizva stb, vekony alkatu vagyok
2016. júl. 6. 11:28
2/5 anonim válasza:
Kamasz korban előfordul ilyen, de te már túl vagy ezen a korodn, el kell menned orvoshoz, hogy megnézzék mi az a csomó.
3/5 anonim válasza:
Házi orvos,és ad beutalót mammográfiára .Ez az első 2 lépés .
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben. Mennyire gyakori dolog ez ferfiaknal? Illetve van ok az aggodalomra?
2016. júl. 6. 18:54
5/5 anonim válasza:
Nem érdemes feltételezésekbe bocsátkozni.
Kérj a háziorvosodtól teljes kivizsgálásra beutalókat, de ne hetek múlva, hanem mihamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!