Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális ha 12 éveses a bal...

Kovács Milán Miklós kérdése:

Normális ha 12 éveses a bal oldali golyóm mindig fent van a hasamba és csak akkor megy vissza ha lenyomom? De aztán pár másodperc után megint vissza megy a hasamba, de a jobb oldali golyóm meg mindig a herémbe.

Figyelt kérdés

2016. jún. 29. 00:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
De nem kell azonnal, tehát ráér a jövőhéten is, de ne várj vele túl sokat. Most nő, nem kell hogy visszamaradjon a fejlődésben, elsorvadjon, vagy később elrákosodjon.
2016. jún. 29. 20:08
 12/19 anonim ***** válasza:

Urológushoz kell menned,mert lehet nem szállt le az egyik heréd és az felvándorol a hasadba,a heréknek a sperma termelésben,tehát nemzőkélességben van nagy szerepük.

Nem kell beutaló az urológiára,tb kártyás,személyid,lakcím kártyás vigyétek.

2016. júl. 1. 20:27
 13/19 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet Miki?
2016. júl. 1. 20:50
 14/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok még nem mentünk el orvoshoz.
2016. aug. 17. 18:00
 15/19 anonim válasza:
Meddőségtől nem kell félned ha a másik here lent van, de nagyon fontos hogy elmenj orvoshoz az ilyennel. Iskolában is szokták általában ellenőrizni lent van e mind a kettő.
2016. aug. 19. 00:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Pedig kéne. Azt akarod, hogy azt a golyód eltávolítsák?
2016. aug. 19. 15:27
 17/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok miután írtam 2016-ba a kommentet még nem mentünk el azután elmentünk megnézetni ősszel október vagy novemberbe és azt mondta az orvos hogy ingahere vagy mi és hogy lehet majd visszamegy magától és várjunk 6 hónapot hátha vissza megy magától szóval vártunk április vagy májusig mert nem emlékszem hogy októberbe vagy novemberbe mentünk szóval elmentünk tavasszal és azt mondta rosszabbodott és hogy meg kell majd műteni és azt mondta június 15.-én menjünk vissza (nekem pont évzáró volt az iskolába) és aztán megműtenek szóval visszamentünk és megműtöttek de rossz volt nem lehetett enni sok ideig majdnem éhen döglöttem nagyon rossz érzés volt meg minden na hát azóta már 14 éves leszek holnap és gondoltam leírom hogy mi a helyzet na sziasztok.
2018. jan. 28. 19:29
 18/19 anonim ***** válasza:
Köszi hogy leirtad. Boldog szülinapot!
2018. jan. 29. 08:07
 19/19 A kérdező kommentje:
Bocsi nem láttam hogy írtál de utólag is köszi :D
2018. febr. 9. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!