Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miert van az h felfazaskor...

Peter...27 kérdése:

Miert van az h felfazaskor vagy akar ha a baratnom van felfazva es szeretkezunk, miert all elo a fityma szukulet? Majd 4-5 nap es elmulik

Figyelt kérdés
Esetleg ez valami virus ferzozes vagy gyulladas? A baj h egy ideig nem tudok orvoshoz fordulni mert kulfoldon vagyok es erdekelne h mit lehet ez ellen tenni es mennyire lehet sulyos.

2016. jún. 25. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:

A felfázás a tévhitekkel ellentétben nem a hidegtől van, hanem a rossz személyi higiéniától, ugyanis a felfázást okozó baktériumok a kakiban szaporodnak... Aki rendszeresen van "felfázva" annak székelés után marad némi kaki a bugyiban ami a napi tehendők mozgás közben átvándorol a nunihoz kukihoz... Pont ezért gyakoribb a csajoknál, mert ott a tanga ráfeszül a testre és simán átmozgatja a kis szemcséket, a pasiknál viszont ott a boxer ami egy bő valami abból kiesik minden ha már negszáradt...

Szóval ha sokat vagytok felfázva, javaslom gyakoroljatok egy kis személyi higiéniát...

2016. jún. 25. 16:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Hat a kerdesem az volt h miert van az ha felvan fazva a baratnom vagy ha felfaztam en. Ugyanis ez eletembe ketszer tortent meg szeretkezes utan. Most meg siman felfaztam en ugyanis lazam lett torkom faj kohogok na meg ujra fitymaszukuletre utalo jelek. Es hidd el h higieniaval abszolut nincs gondunk.
2016. jún. 25. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:
3%

A fityma szűkület vagy van ,vagy nincs.Ez nem olyan mint a magas vérnyomás,reggel nincs ,este meg már van .

Túl száraz,és nehezebben tágul a bőr .

2016. jún. 25. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:

"felfaztam en ugyanis lazam lett torkom faj kohogok"

Az a baj, hogy nem felfáztál... Ha rosszul haszmálsz egy szót, akkor nrm én vagyok az értetlen...

2016. jún. 25. 18:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben akkor ha fitymaszukulet vagy van vagy nincs esetben nincs fitymaszukulet. De a jelek hasonloak meg tudna valaki mondani h mi lehet az es milyen kezeles van erre? Lehet h megfaztam es gyulladasrol van szo ami nem is veszelyes?
2016. jún. 25. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!