Miert van az h felfazaskor vagy akar ha a baratnom van felfazva es szeretkezunk, miert all elo a fityma szukulet? Majd 4-5 nap es elmulik
A felfázás a tévhitekkel ellentétben nem a hidegtől van, hanem a rossz személyi higiéniától, ugyanis a felfázást okozó baktériumok a kakiban szaporodnak... Aki rendszeresen van "felfázva" annak székelés után marad némi kaki a bugyiban ami a napi tehendők mozgás közben átvándorol a nunihoz kukihoz... Pont ezért gyakoribb a csajoknál, mert ott a tanga ráfeszül a testre és simán átmozgatja a kis szemcséket, a pasiknál viszont ott a boxer ami egy bő valami abból kiesik minden ha már negszáradt...
Szóval ha sokat vagytok felfázva, javaslom gyakoroljatok egy kis személyi higiéniát...
A fityma szűkület vagy van ,vagy nincs.Ez nem olyan mint a magas vérnyomás,reggel nincs ,este meg már van .
Túl száraz,és nehezebben tágul a bőr .
"felfaztam en ugyanis lazam lett torkom faj kohogok"
Az a baj, hogy nem felfáztál... Ha rosszul haszmálsz egy szót, akkor nrm én vagyok az értetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!