Ha szemölcsös lett a farkam töve, akkor HPV-m van? Mit csináljak, kihez menjek?
Az utóbbi 1 hónapban elkezdtek szemölcsök nőni a farkam tövénél. Nem a rudin magán, hanem még a tövénél. Nem fáj és nem érzek semmit ott, de nagyon zavaró és a látvány sem esztétikus. Olyan 8-10 kisebb, akkorák mintha tollal egy kis pontot rajzolsz egy papírra.
Hová mehetnek, mit csinálhatnék? Az utóbbi 1 évben 5 szexpartnerem volt. Nem igazán vagyok ezekben tájékozott tényleg
22/F
Ezt kaptam priviben (amúgy senkinek nem írok privátban):
"Már nem azért de amikor nekem volt akkor szexeltem állandóan gumi nelkul es partnerem nem kapta el,nem tudom miért nem.."
Elég szomorú, hogy valaki tudja magáról, hogy beteg / tünete van / fertőző / normáltól eltérő állapota van és a partnerét is tudatosan kiteszi a betegségnek. Egyáltalán nem biztos, hogy a partner nem kapta el a fertőzést! Sőt!
Nagy ostobaságra / tudatlanságra / intelligenciahiányra / nem egészséges személyiségre vall, ha valaki ilyet tesz!
A kérdező legalább akar tenni az egészsége érdekében!
A privátban válaszoló pedig olyat tett, amit egy partner sem érdemel meg....
2. privát válasz ugyanattól: nickneve: Rühellem a nőket!
"ba*meg te hülye kur*a..
ez arról szól hogy aki mindig vigyázz életébe mindenre az mégis elkapja,aki meg basz*k füvel fával az nem..tehát ennyi..
csakhogy mondjam ba*meg hogy attol kaptam el akivel szexeltem végig,de neki nem voltak jelei fizikálisan.."
Ennyit az IQ-ról....
Ezen kívül mindenki saját magából indul ki. Ahogy nevezett a privátos, úgy azt saját magával kapcsolatosan gondolja. Sajnálom, hogy önmagadat lehülyézted és a kurv.nak írtad le. Egészségesebb életet kívánok minden szempontból.
Az illetőt letiltottam és elnézést kérek a kérdezőtől is.
ma 12:43
Te neked is nagy IQ-d lehet ha nem tudsz olvasni a sorok közt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!