Az baj ha maszturbálas végén nem jon sperma egy 14 évesnek?
Nem baj...
Régen nekem se jött, elélveztem meg minden de semmi :D
Úgy 15 éves korban jött rendszeresen és azóta mindig jön valamennyi:)
16 vagyok amúgy :D
Nem baj,annyit jelent nemileg érettlen vagy,legkésőbb 16 éves korodba kell hogy legyen már spermád ha addigra se lenne akkor endokrinológus kell menni ,a legtöbb 13-14 évesnek van már spermája.
Szőrzeted van már?Magasságod?
Azért kérdeztem a Magasságod mert akik a te korodba elég alacsonyak azoknál sokszor a nemiérés később kezdődik el.
Nekem 14,5 éves korom után kezdett jönni, igencsak kellemes meglepetés volt. Úgy maszturbáltam, hogy a tenyerem a makkom elején volt, tehát nem így körbe fogtam a péniszem törzsét, hanem a makkom hegye a tenyerem a közepén volt. Furcsa, de izgalmas dolog volt, amikor olyan sűrű, krémes váladéktól lett síkos a tenyerem, miközben lüktetett a péniszem az orgazmustól. Utána pedig már úgy a péniszem törzsén húzogattam a kezem, hogy lássam, hogy hogyan spriccelek, amikor elélvezek. Eleinte nem spricceltem, inkább kifolyt, napjainkban ha több napig nem nyúlok magamhoz, akkor tudok majdnem 1 m-re is spriccelni az első 2-3 lüktetésnél.
Szóval nem kell parázni, fejlődő hímnemű szervezet vagy, majd fogsz tudni intenzívebben is spermát termelni és az ahhoz tartozó mindenféle nemi váladékokat. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!