Ferfiak! Mennyire karos a cigaretta a spermakra?
Lady Lavender nevű felhasználó!
Mivel a kérdező kimondottan tapasztalatok iránt érdeklődött, hadd kérdezzem meg, hogyan számláltad meg a spermiumokat, és milyen módszerrel határoztad meg a sebességüket?
Igen , hallottam termeszetesen errol is, hogy a dohanyzas karositHATja (!) A spermiumokat. Számukat/ mozgekonysâgukat. De senkit sem ismerek , aki azt mondaná, ezert nehez volt a tejerbeejtés
Rengeteg ismerosom dohanyzik (én nem, a párom 13éve) es megis van gyerek nâluk. Ezert erdekelne tapasztalat.
Addig rendben van , hogy karositHATja , de az nem azt jelenti hogy mindenkinek karos is a spermâira a cigaretta/ nikotin. :)
Eddig amugy oszinten szolva SZINTE egyetlen egy ertelmes valaszolo sem tert ide... tenyleg ennyire nehez valaszolni??? Normalis felnott modjara? Kit erdekel a tudomany, meg hogyan kritizaljatok egymas vélemènyèt? Engem TAPASZTALAT erdekel. Volt-e olyan , akinek orvos is alâtâmasztotta némiképp, hogy a dohanyzas a hibás a spermâi minőségéèrt. Nem erdekel ki mekkora nagy okos , amig nincs tapasztalata.
En NEM dohanyzom a Parom igen - mèghozzá régóta!!
Egyertelmu hogy nem az erdekel h egy nonek okozott e gondot a dohanyzas... szerintem. Koszonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!