Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mikor jövök rendbe? (bőrgyógyá...

Főzős Laci kérdése:

Mikor jövök rendbe? (bőrgyógyászat)

Figyelt kérdés
A bőrgyógyászat nemi betegségeket kezelő részére már harmadjára mentem,és rettentően megkínoztak.Kenetet vettek a hímvesszőm húgycsövéből:nagyon erőszakosan.Már több,mint 1 nap eltelt,de a pisilés még mindig nagyon fáj.
2016. jún. 10. 13:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Kelleni fog pár nap, addig kamillával de inkább papsajtos fürdővel borogasd, esetleg egy fecskendővel finoman nyomj be a húgycsövedbe belőle, de csak finoman és keveset!

A kenetvételt végző személy miatt meg megkeresném az illetékes betegjogi képviselőt, mert ezt ne tegye már meg büntetlenül, se veled, se utánad senkivel! Nem hagyd annyiban, mert másokkal is megcsinálja, emiatt meg nincs okod se pironkodnod, se szégyelned magad, még akkor se, ha a péniszedről van szó! Ha kipirosodott arról készíts fotót, támasza az is alá a dolgokat! Ne légy szégyenlős!

2016. jún. 10. 14:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy teljesen igazad van.De!Ez az egy doktor van itt,aki a nemibetegségekkel foglalkozik.Nos,ha panaszt teszek.,akkor aztán mehetek magán útra,az meg pénzes ügy.Kösz a tanácsot:tényleg a kamilla gyulladás csökkentő.3.5 nap után már csak 1-es a fájdalom 10-es skálán.
2016. jún. 13. 13:47
 3/3 anonim ***** válasza:

A papsajt sokkal jobb, mert a kamilla szárít is. Örülök hogy segíteni tudtam!:)

A kamillával csak borogattad, a csövedet, injektáltál is beléje belőle, esetleg belelógattad a bécit...? Ténylegesen hányszor per nap?

2016. jún. 13. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!