Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit ajánlotok? Here probléma

Nemenek kérdése:

Mit ajánlotok? Here probléma

Figyelt kérdés
Az ondóm darabos es voltam vele haziorvosnal aki azt mondta h here vagy mellekhere gyulladasom lehet de el akar kuldeni urulogiara amihez 17 évesen semmi kedven nincs es kivancsi lennek h van e valami otletetek h a gyulladast mivel szuntethetnem meg.

2016. jún. 7. 15:05
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Jegeld:D egyik barátomnak is ez volt és jegelnie kellett:D viszont szerintem inkabb Menj el orvoshoz, mert rosszabb is lehet és ő tud biztost mondani:d
2016. jún. 7. 15:15
 2/9 anonim ***** válasza:
22%

Az urológus meglátogatása ilyen helyzetben nem kérdés, pláne nem kedv kérdése! Ha nem mész el, és súlyosabb lesz emiatt, mondjuk elrákosodik a heréd, meg a prosztatád emiatt, na akkor mi lesz? Akkor mit fogsz csinálni?

És mindez miért? Csak mert olyan szamár voltál, hogy amikor kellett volna, nem akartál elmenni, mert nem volt kedved hozzá! Micsoda ócska kifogás ez???

Recskázni bezzeg van kedved, mi?

2016. jún. 7. 15:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Hidd el háziorvoshoz sem volt konnyu ravenni magam hogy elmenjek es valószínűleg mas velem egykoru fiu nem is vette volna ra magat es buszke is vagyok magamra emiatt.. Es csak azert mentem el mert lett egy komolyabb baratnom akinek majd szeretnek gyereket csinalni es nem akarom cserben hagyni.. Semmi koze ennek a recskazashoz es nem is vahyok a muvelet hive... Egyszerűen szeretném boldogga tenni azt akit szeretek
2016. jún. 7. 16:04
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

Ez nem a háziorvos szakterülete,ha egyébként erről nincs szakvízsgája ,felesleges hozzá menni .Hogy az ondó,zselés jellegű,ez egyébként sem kóros .Van ideje ilyenné válni .

A gyakori űrités a a gyógymódja ,mert akkor nem lesz ideje kocsonyásodni .Úgy gondolod a gyulladásnak nem lennének fájdalmas tünetei is .A házi orvos azért küld urologiára ,mert neki fogalma sincs erről .Ha utána keresne úgy mint én,többet tudna meg .

2016. jún. 7. 17:34
 5/9 anonim ***** válasza:
63%
0 pontozók látom nagyon felbosszantott bennetek a jó válasz ,cáfolni sem tudtátok .
2016. jún. 7. 18:18
 6/9 A kérdező kommentje:
A stílussal volt baj nem a mondanivalojaval
2016. jún. 7. 20:02
 7/9 anonim ***** válasza:
... de azzal mindig...
2016. jún. 7. 20:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Próbálj erőt gyűjteni és menj el urológus orvoshoz! Ne otthon kezelgesd magad, túl leszel a vizsgálaton pár perc alatt.
2016. jún. 8. 01:24
 9/9 anonim ***** válasza:
A here problémák a férfi létet érintő félelmekhez, bizonytalansághoz és kételyekhez kapcsolódik. A nemiség, szexuális preferencia nem elfogadását is jelentheti. Illetve a szexuális teljesítmény megítélésétől való félelem. Sokan nem is gondolják, de az utóbbi igen gyakori ok az ilyen problémánál. Ha bármi kérdésed van írj rám. :)
2016. jún. 8. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!