Attól lehet mellékhere-gyulladásom ha úgy végeztem önkielégítést, hogy nem vártam meg amíg elélvezek?
Figyelt kérdés
Más okot egyszerűen nem találok...
És vajon mennyi idő alatt fog elmúlni? Régebben is volt, akkor 2 nap alatt elmúlt, és még egy hétig szedtem antibiotikumot rá, igaz, akkor valószínűleg attól lehetett, hogy a hideg padlón üldögéltem.
2016. jún. 3. 14:14
1/6 anonim válasza:
Semmi köze nincs az önkielégítésnek a here gyulladáshoz
Inkább felfáztál , ha már volt akkor úgy mondd "hajlamos" vagy rá.
Ami azt jelenti hogy a fenyegető veszélyeket kell hárítani.(nem üldögölni sehol) megfelelő higiénia ès szextilalalom ha èpp fennáll a gyulladás .
Jobb megelőzni a kiújulást akár egy kis kamilla teás ülőfürdő is jót tesz.
2/6 A kérdező kommentje:
Azért érdekes, mert mostanában semmilyen hideg felületen nem üldögéltem... kb. 4 napja szaladtam ki a konyhába egy percre mezítláb ahol hideg volt a padló, esetleg az okozhatta?
2016. jún. 3. 14:37
3/6 anonim válasza:
Első vagyok: elèg ha nem megfelelő az immunrendszered!
4/6 anonim válasza:
Elképzelhető,ez is bent a pakliban .
5/6 anonim válasza:
"Semmi köze nincs az önkielégítésnek a here gyulladáshoz ". Oh nagyon sok köze van. Szerinted, hogy jutnak be a baktériumok általában? Ott teremnek csak úgy, vagy beteleportálnak? A kezedről kerülnek be a húgycsővedbe a baktériumok akár amik bejuthatnak a mellékherédbe és okozhatnak problémát, szóval igen önkielégítés alatt is lehet mellékheregyulladásod. De egy hét antibiotikum nem elég rá. Ez kényes szerv. Itt sokágit kell szedni vagy vissza fog térni..
6/6 anonim válasza:
Az, hogy mezítláb rohangálsz a padlón nem lesz gyulladás a szervezetedbe. A gyulladást baktérium okozza és nem az, hogy a hideg padlon vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!