Piros foltok szortelenites utan?
Most borotvaltam eloszor ott lent.Szinte teljesen csupasz es ilyen viszketo piros foltok jelentek meg ott.
15/f
Érzékeny a bőröd, kenj rá testápolót. Használtál borotvahabot vagy tusfürdőt, hogy a habos felületen borotváld?
19L
ne borotváld!
a hajvágóval menj végig rajta,vágd rövidre, ha rendezni akarod. az férfiasan ápolt.
a borotválástól csak kisebesedik, viszket, és ha 0 szőr van, átázik a gatyád, ha meleg van. és ráadásul bu-zis.
egy elméleti jótanács:
nem tudom, mi motivált rá, csak sejtem:
most kezdesz "férfivá" válni, és ömlik rád, mint mindenkire, a sok trendi hülyeség, hogy milyennek kell lenni.
Nem szabad ezeknek bedőlni, mert a való élet elvárásaiak (normálisabb közegben)köze nincs a tévéből/netről folyó trendi szennyhez
ha azt veszed alapul, ahelyett, hogy férfiassá válnál, mindenki üresfejű tucat hülyegyereknek hisz majd, és ami rosszabb bu-zinak
Látod, már erre a kérdésre is egy lány adott készségesen részletes útbaigazitást neked, aki valószinűleg a barátjának (barátnőjének)tekint, nm férfinak...
mert amit a média ápolt férfiasságnak állit be, az a valóágban ciki és csajos
gondolom, nem ez a célod, szóval ne dőlj be máskor a trendnek!
28 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!