Mitől alakul ki a heresérv?
nekem nagy valószinüséggel az van,:S
ha nem gyógyitom lehet tőle gyerekem??
mert elég szégynelős vok anyáméknak nem merek szólni:S:S
mit tegyek??????:S:S:S
13/f
vagy hogy is hivják azt amikor a heréből kivezető eret ami elvileg szállitja az ondót,és attől megnő a hőmérséklet és nem lesznek életképesek az ondósejtek
elvileg legtöbbször bal oldalon fordul elő
Hali! Herevisszérsérvnek hívják, szerintem erre gondolsz, vagy szakszóval varicocele. Állítólag minden 10. férfi találkozik a problémával, mert az ér úgy megy a zacskóban, hogy az hajlamos visszérsérvre.
Nekem is bal oldalt volt. Műteni kellett, altatással. (Ha érdekel leírhatom mivel járt.)
Hogy mitől alakul ki, azt szerintem nem tudják biztosan... nekem is csak tippjeim vannak. Szerintem hasonló okai lehetnek, mint a visszér kialakulásának például a lábon.(Hiszen ez is visszér!)
Én azt vettem észre, hogy ha pl sokat ülök, állok, vagy meleg van a zacskónál, akkor megduzzad az ér. Gondolom tele megy vérrel, és a melegtől kitágulnak az erek, amitől elkezd kialakulni...
A műtét óta heti egyszer hideg zuhannyal szoktam befejezni a fürdést (deréktől lefele, különösen heretájon), hogy "edzésben" tartsam az ereket. Én úgy tudom, hogy visszérre ezt is szokták javasolni. Forró vizes zuhanyt nem ajánlanék, mert az kitágítja az ereket, és tovább nőhet az ér. De te is láthatod, mi van ha hideg ill. meleg vízben fürdesz.
Szerintem meddőséget ritka esetben okoz, de mindenképp nézesd meg orvossal!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!