Recska után továbbra is feláll?
Figyelt kérdés
Szóval miután elmegyek továbbra is merev maradok, de újra már nem tudom kiverni azonnal. Vagy ez így norm?2016. máj. 20. 13:43
1/9 anonim válasza:
Normális.Az. èn fèrjem is ilyen èn még vagyok a szerencsèd felesèged :D
2/9 anonim válasza:
Bocsi leírtam.
"Szerencsès felesège"
3/9 anonim válasza:
Igen, normális. Kell azért egy kis idő a patron újratöltődéséhez.
4/9 anonim válasza:
nekem is lassan lankad le és kb 10 perc mire ujra jön a cucc 20 f
5/9 A kérdező kommentje:
#4 na, nekem is kb annyi idő kell
2016. máj. 20. 16:35
6/9 anonim válasza:
Mivel a szexuális izgalom lassan múlik,ezért a merevedés is .Ahhoz hogy újból lőni is tudjon,teljes alapról kell indulnia .A sperma viszont nem ez idő alatt termelődik,az már ott van a mellékherékben .15-20 perc alatt nem termelődik 3-5 cm3,mert az lenne a kész csoda .
7/9 szamo77db válasza:
Teljesen rendben van, ez így normális. Ne szorongj emiatt.
8/9 anonim válasza:
Normális. De tudod folytatni ha akarod, hidd el nekem, és el is tudsz menni újra, mivel nem konyulsz le. Ez a multiorgazmus.
9/9 anonim válasza:
Fiam követheti 11 éves és van lehet már spermaja ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!