Fitymafék műtét után három héttel felszakadt az egyik helyen. Mit tegyek? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Három hete és két napja volt fitymafék műtétem. Nem lézeres, hanem szikés, utána összevarrás (nem a fék lett újra összevarrva, csak a bőr, hogy begyógyuljon a seb, tehát nem a fék szakadt el újra, csak a bőr). A sebész azt mondta, hogy három hét után finoman lehet újra szexelni. Hát köszönöm szépen! Nem lehet! Az egyik helyen szépen szétnyílt a bőr. Tettünk rá Betadinet egyből. De nem tudom, hogy be fog-e gyógyulni magátol, vagy megszívtam, és mehetk újra műtétre... Ha esetleg volt valakivel ilyen, leírná, mit tegyek? Vagy aki tud ez ügyben valamit, azt szívesen meghallgatom. Előre is köszönöm szépen a válaszokat.2016. máj. 18. 20:51
1/8 anonim válasza:
Mit tegyél ? Várjál. Vannak emberek, akiknek lassan gyógyulnak a sebei.
4/8 anonim válasza:
A doki általánosan fogalmazta meg.Nem pedig azt mondta hogy te márpedig 3 hét múlva vigan b aszol.Betegenként eltérő a gyógyulási idő.Van akinek 2 hét,van akinek 2 hónap.Menj vissza a dokihoz.Mást nem tudsz.A varratok kiestek?Ha nem akkor minek dugsz.Majd akkor dugj ha már semmijen fájdalmat húzódást nem érzel.
5/8 A kérdező kommentje:
A varratok már kiestek egy hete.
2016. máj. 19. 09:52
6/8 anonim válasza:
Nekem anno pár hetet mondott, hát azért lett belőle vagy 6-8. Szerintem menj vissza a biztonság kedvéér mutasd meg, valszeg nem történt nagy baj csak még nem gyógyult be rendesen. Neogranormon kenőccsel jó ha bekened, de azért kérdezd meg az orvost is.
7/8 szamo77db válasza:
A biztonság kedvéért keresd fel az orvosodat, mutasd meg neki és kérj tanácsot, segítséget tőle.
8/8 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem volt nagy probléma. Még jó, hogy nem mentem egyből orvoshoz. 3 napig békénhagytam, nem húztam hátra, meg bekentük előtte Betadine-nal, negyedik napra be is gyúgyult. Tehát úgy néz ki, hogy nem szakadt be olyan mélyen. De mostmár mindenképp megvárom inkább a második hónap végét, és csak utána folytatjuk a szexuális életünket... :)
2016. máj. 28. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!