Bal oldali herében és alhasnál kényelmetlen érzést érzek. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem fáj, de egyfajta diszkomfort érzetem van. Lehet hülyeség, de máshogy nem tudom leírni, mintha a combom és a bal herezacskóm között egyfajta húzódó érzést éreznék. Tapintásra nem érzek semmit, ugyanolyan, mint a jobb oldali here, viszont ha melegben lógnak, és behúzom a hasam, akkor a here fölött egy kisebb dudor látszódik, de tapintásra nem érzek semmit. Mellékherék ugyanakkorák mindkét oldalon. Kitágult, megváltozott ereket nem érzek/tapintok. Alhasi, illetve oldalsó részen ugyanezt az érzést érzem, húzódó, markolászós. Voltam hasi ultrahangon mindent rendbe találtak. Urológushoz egy hét múlva tudok elmenni.2016. máj. 14. 15:21
1/3 anonim válasza:
Biztos jobboldalon hordod a nadrágban, akkor szokott ez előfordulni.
2/3 A kérdező kommentje:
Utóbbi 1-2 hónapban jelentkezett a probléma, 27 vagyok...
2016. máj. 14. 15:44
3/3 anonim válasza:
Lehet bármi, nézesd meg ultrahanggal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!