Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Velem született hímvessző...

Velem született hímvessző görbület kezelése?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, lefelé görbül a hímvesszőm. Attól félek, hogy akadályozni fog a szexuális életben a későbbiekben, hiszen nem enyhén görbül, hanem kb. 60 fokos szögben. Én szívem szerint elmennék egy műtétre, ahol ezt megcsinálnák, de két okból "félek". Egyrészt, apám nincs, édesanyámnak hogyan mondjam el a dolgot? Illetve, magától a műtéttől tartok egy kicsit... Tapasztalatok vannak?
2016. máj. 14. 09:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el a gyermekorvosodhoz. Neki őszintén elmondhatod és tanácsot is kérhetsz, hogy segítsen elmondani az édesanyádnak és szakrendelői beutalót is adhat. A megoldás szakorvosra vár, ha egyáltalán szükséges valamilyen beavatkozás. Nyugi! Csak az első lépés: a benyitás a rendelőbe nehéz.
2016. máj. 14. 09:41
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Ne izgulj. A használattól fog megedződni, megerősödni. Mindenkié ilyen, ebben a korban. Ráadásul nem akadályozni fog a szexuális életben, hanem élvezetessé fogja tenni. Eszedbe ne jusson ilyen marhaság, hogy műttetni ami jó..
2016. máj. 14. 09:42
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Valóban legrosszabb az ,ha lefelé görbül .De ezzel is csak akkor van gond,ha szex nehézkes lenne,vagy az utódnemzés nem lehetséges .Ez egyátalán nem a gyerek orvosra tartozik,hanem az urológusra .Bármikor elmehetsz hozzá,taj kártya kell .Az ilyen műtétek egyátalán nem kockázat mentesek,ezért csak végső esetben csinálnak ilyeneket .Ha túl vagy dokin,és műteni kell ,akkor szólj anyudnak .Nem hiszem hogy ilyen műtéten átesettek irnának,mert ez valóban nagyon ritka .
2016. máj. 14. 11:14
 4/4 anonim ***** válasza:
30%
Majd a lányok kiegyenesítik.
2016. máj. 14. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!