Fitymaszűkülésem van?
Szóval pár napja olvastam a nete a fitymaszűkülésről eddig nem is nagyon érdekelt mert nem tudtam, hogy nekem is az van.. Szóval nyugvó helyzetben teljesen hátratudom húzni a fitymát és nem is fáj de mikor merev akkor is hátra tudom húzni majdnem teljesen csak fáj eléggé. Ez fitymaszűkülés és mennyek-e orvoshoz vagy tudom kezelni itthon?
14/F
Igen, minél előbb menj el orvoshoz. 14 évesen már egyedül is elmehetsz. Az urológiára nem kell beutaló, csak a Taj kártyád kell, esetleg időpontot kell kérned.
Mond el mi a probléma. Nem biztos, hogy azonnal műtétet javasolnak, lehet, hogy kenőccsel i orvosolható a dolog. De ha nem használ akkor bátran menj vissza. A műtét sem ördögtől való, nem te vagy az egyetlen akinek ilyen problémája van.
Ha mereven is hátra tudod húzni teljesen csak fáj akkor ez enyhe fitymaszűkület lehet,erre talán szteroidok krémmel is elég.
Meleg vízben próbáld még tornáztatni napi szinten a fitymád,vízes,nedves közegben mindig könnyebb hátrahúzni a fitymád.Sokaknak pár hét alatt már javulás volt észlelhető
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!