Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Srácok ti használjátok az...

Srácok ti használjátok az alsógatyán lévő nyílást, amikor húgyoztok?

Figyelt kérdés
Én csak szimplán lehúzom a farmer sliccét, kicsit letolom az alsót és elő a bré XD A kérdés adott, nekem sosem jutna eszembe, h azon az oldalra álló résen keresztül hámozzam ki magam... és elvileg van külön balkezes meg jobb kezes boxer is XD

2016. máj. 4. 17:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A laza boxerok szárát könnyű felhúzni .
2016. máj. 4. 18:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én csak éjjel, vagy amikor csak boxer van rajtam, akkor használom
2016. máj. 4. 19:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem résezek. Gatya le, pisilés mehet. Mit kell ezt komplikálni sliccel és mindennel.
2016. máj. 5. 09:42
 14/18 anonim válasza:
Jó hogy nő vagyok és nincs ilyen problémám.Két éves koromban megtanultam egyedül elvégezni a dolgot. Azt hittem a fiúknak is sikerült:) :)
2016. máj. 5. 13:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

En nem hasznalom mert inkabb fecsket hordok.

lejjeb tolom a nadragot meg a fecsket es ugy veszem elo es pislantok

2016. máj. 5. 14:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Én szoktam.
2016. máj. 6. 15:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Én amikor nyáron volt boxer alsó rajat akkor azt ott úgy hívtam hogy vész kijárata, kicsit szabadabban akartam legyen akkor boxerból ki tetem és akkor csak a nadrágba volt benne, igazából akkor döntöttem el hogy nyáron nem kell boxer alsó.
2021. dec. 29. 03:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Este, amikor csak boxer van rajtam, előfordul, hogy használom. Egyébként meg csak simán letolom. 23ff
2022. febr. 20. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!