Fogok-e még nőni emberek? Vastagodhatnak-e még a csontok?
1,5 hónap múlva leszek 18 éves. 177-180 centi magas vagyok, sose sikerül értelmesen megállapítani. Egyszer mértek 179-et, egyszer 177-et, itthon 178-at mértünk. WTF?
Apám 179 centi, de sokszor magasabbnak tűnik, mint én. Szerinte még max 1-2 centit nőhetek.
Egyébként korán kezdtem el érni 11 évesen már kompletten szőrös voltam mindenütt, kivéve az arcomat. Ami viszont fura, hogy nincs komoly szakállam, valahol Kossuth és szakmunkás fazon között tartok.
A másik, hogy vékonynak érzem a csontjaim. Az apámé, nagyszüleimé szintén vastagabb, bár elég nagy súlybeli különbség van közöttünk. Azt mondják, hogy a csukló nem vastagszik meg, holott édesapám azt mondta, hogy ennyi idősen neki is ilyen bot csuklója volt, majd amikor izmosabb, nagyobb darab lett, akkor nőtt nem is keveset.
Nem hiszem, hogy fogsz még nőni. Max. pár centit. De szerintem pont jó a magasságod. Magas, de nem olyan túlságosan magas.
Erősödni, vastagodni biztosan fogsz. Hiszen most "megnyúltál". Majd jönnek a kilók is és férfiasabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!