Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fogok-e még nőni emberek?...

Fogok-e még nőni emberek? Vastagodhatnak-e még a csontok?

Figyelt kérdés

1,5 hónap múlva leszek 18 éves. 177-180 centi magas vagyok, sose sikerül értelmesen megállapítani. Egyszer mértek 179-et, egyszer 177-et, itthon 178-at mértünk. WTF?

Apám 179 centi, de sokszor magasabbnak tűnik, mint én. Szerinte még max 1-2 centit nőhetek.

Egyébként korán kezdtem el érni 11 évesen már kompletten szőrös voltam mindenütt, kivéve az arcomat. Ami viszont fura, hogy nincs komoly szakállam, valahol Kossuth és szakmunkás fazon között tartok.

A másik, hogy vékonynak érzem a csontjaim. Az apámé, nagyszüleimé szintén vastagabb, bár elég nagy súlybeli különbség van közöttünk. Azt mondják, hogy a csukló nem vastagszik meg, holott édesapám azt mondta, hogy ennyi idősen neki is ilyen bot csuklója volt, majd amikor izmosabb, nagyobb darab lett, akkor nőtt nem is keveset.

2016. máj. 2. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy fogsz még nőni. Max. pár centit. De szerintem pont jó a magasságod. Magas, de nem olyan túlságosan magas.

Erősödni, vastagodni biztosan fogsz. Hiszen most "megnyúltál". Majd jönnek a kilók is és férfiasabb leszel.

2016. máj. 2. 19:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Amúgy már 2 éve nem növök szerintem. De ez a vastagodás beindult, mert 15 évesen úgy néztem ki, mint egy etióp. Mindig mondták, hogy sovány vagyok, én meg nem hittem el. Visszanézve a régi fotókat tényleg nagyon sovány voltam. Amúgy tőlem 10 gyerekből 7 magasabb. Mindenki 180 felett van az osztályban is. Kivéve 2-3 embert.
2016. máj. 2. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:
A csontozat,izomzat végleges kialakulása 25 éves korra tehető .
2016. máj. 2. 20:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Legutóbb 70 kiló voltam amikor mértem magam. Egyébként nem eszek többet, mint régen, de sűrűbb kezdek lenni, karom, mellkasom is vastagabb. Meg elkezdtem sportolni is.
2016. máj. 2. 20:30
 5/7 anonim válasza:
Komolyan 18 évesen nem tudod miért vagx nagyob kisebb?? Talán mert van gerincet... A gerinc csigolyákbol áll. Ha sokat fekszel nem mozogsz azok hat megnyúlnak. Ha sokat mozogsz akkor az ellentete
2016. máj. 3. 20:38
 6/7 anonim válasza:
Gerinced
2016. máj. 3. 20:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem, ne haragudj. Szedd össze magad és írd le újra. Ha arra célzol, hogy miért vagyok ekkora, akkor meg szerintem rossz helyen jársz, de nagyon, bár értelmezhetetlen, amit írtál.
2016. máj. 4. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!