14 éves vagyok és nagyon lelógnak a heregolyóim, másnak is így lógnak?
Figyelt kérdés
Eléggé cikinek érzem, hogy ilyen. Az osztálytársaimat nem merem erről kérdezni mert lehet kinevetnének, vagy ilyesmi.2016. ápr. 29. 13:18
1/11 anonim válasza:
A gravitáció ellen nem tudsz mit tenni.
3/11 anonim válasza:
Ez alkati dolog is lehet. Férfiak egy részének lógnak a golyói.
4/11 anonim válasza:
Ez így normális. A herezacskód szabályozza a hőmérsékletüket. Hidegben feljebb húzódnak, közelebb a testedhez, amikor nem fázol, akkor lejjebb ereszkednek.
5/11 A kérdező kommentje:
De mindig lelóg.
2016. ápr. 29. 14:57
6/11 anonim válasza:
Nem baj, ez másnak is ilyen, szóval szinte biztos, hogy nincs okod aggódni miatta!
7/11 anonim válasza:
Tedd hideg vizbe ,majd mindjárt nem fog lelógni .A heréknek 2 fokkal kell hüvösebbnek lenni,mint a testnek .Ezt a zacsi izomzata szabályozza .
8/11 anonim válasza:
Teljesen normális hogy lógnak. Másnak is lóg amikor megnő, és már van súlya. Főleg nyáron, a melegben. De en szeretem ha lóg, pl ahogy a busz rázza, simán feláll. Ha zavar, hordj szoros alsót, de az nem tesz jót a golyóidnak, otthon mindenképpen vedd le, és hagyd, hagy lógjanak kedvükre. Esetleg játssz velük :)
9/11 anonim válasza:
Én meg azt akarnám, hogy lógjanak.. nekem teljesen fel vannak húzódva a pénisz tövéhez és zavaró...
10/11 anonim válasza:
Nekem is lóg, mint minden fiúnak, de ha meleg van akkor még jobban lóg, így távolabb kerül a felhevült testtől.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!