Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
kb 1 hónapja lázas voltam és légúti megbetegedésem volt, kaptam rá antibiotikumot az orvos is azt mondta jól vagyok és én is jól éreztem magam. De azóta is maszturbáció után rámjön egy percekig tartó folyamatos köhögés, és ez a betegség előtt nem volt így, sajnos napi szinten csinálom és nagyon kellemetlen utána. Lehet ,hogy valami nagyon komoly baj? 23F és nem dohányzom2016. ápr. 28. 11:53
1/2 anonim válasza:
ez természetes jelenség. szex után is ki kell köhögnöd majd magadból pár darab papírpénzt és arra se jó az antibiotikum.
2/2 anonim válasza:
Nem baj, furcsa, h csak önkielégítés után köhögsz, de egy-két hónapig légúti megbetegedés után normális az időnkénti köhögés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!